Lavazza

Lavazza este cea mai cunoscuta si savurata cafea din gama de cafele din lume. Sistemul de capsule Espresso Point este cel mai performant din toate punctele de vedere. Calitatea cafelei preparate nu se schimba niciodata, multumita sistemului Lavazza Espresso Point. Aceste capsule sunt ermetic sigilate si contin cafea proaspat macinata de inalta clasa si gust, ambalate imediat dupa macinare. Nu se poate gresi, veti avea aceeasi prospetime de la prima cafea pana la ultima.

Lavazza nu este doar o cafea ci un stil de viata, bazat pe incredere, performanta si nu in ultimul rand calitate deosebita. Pur si simplu nu poti gasi ceva mai bun. Acum poti avea direct acasa fara costuri suplimentare cea mai ravnita cafea din lume.

Aparate Lavazza Espresso Point

Aparate Lavazza Espresso Point

Lavazza Espresso Point este o inovatie a consernului Lavazza in materia de prestari. Expres s-a creat acest sistem Espresso Point ca sa fie folosite in birouri, acasa, restaurante, baruri si intotdeauna sa faciliteze savurarea unei cafele sau ceaiuri de diferite arome in conditii de higiena totala, pastrand savoarea, aroma bauturii alese. Dupa introducerea capsulei Lavazza Espresso Point printr-o simpla apasare de buton in cateva secunde puteti sa va bucurati de un gust si de o aroma de neuitat.
Cine se respecta foloseste Lavazza Espresso Point!